img
Arbets & StudieCentralen

Arbetssökande

Arbets & StudieCentralen

Arbetssökande

Hos oss på Arbets & StudieCentralen är du alltid i centrum.

Direkt vid första mötet med dig är vårt samarbete igång. Du träffar din handledare och matchare som tillsammans med dig går igenom din bakgrund, dina meriter och kompetenser samt dina framtidsplaner och mål. Här hos oss finns en struktur som leder till mål. Vi anpassar oss efter de förutsättningar som råder och skapar alternativa vägar till arbete och studier.

På Arbets & StudieCentralen får du personligt stöd av din handledare och matchare med dina ansökningshandlingar, intervjuträning samt andra arbets- och studieaktiviteter. Vi arbetar efter dina behov för att uppnå slutmålet, arbete eller studier. Vi har ständigt kontakt med olika arbetsgivare där vi matchar dig mot arbetsmarknaden men också presenterar dig för potentiella arbetsgivare som är i behov av personal.

Du får även stöd av vår studie- och yrkesvägledare som tittar närmare på din utbildningsbakgrund och hjälper dig att titta på olika utbildningsmöjligheter som du är intresserad av.

Arbets & StudieCentralen fungerar som en naturlig mötesplats mellan dig som söker arbete och alla arbetsgivare som vi har kontakt med

Arbets & StudieCentralen

fungerar som en naturlig mötesplats mellan dig som söker arbete och alla arbetsgivare som vi har kontakt med. Besök oss gärna redan idag för att kunna vara ett steg närmare ditt nya jobb eller utbildning!

Kontakta oss
Arbets & StudieCentralen

Mer information

Alla våra handledare har utbildning i och erfarenhet av att jobba med människor, kartläggning, matchning och vägledning. Tillsammans talar de 10 olika språk

Våra handledare

Alla våra handledare har utbildning i och erfarenhet av att jobba med människor, kartläggning, matchning och vägledning. Tillsammans talar de 10 olika språk.

Arbets & StudieCentralen handlar om att matcha rätt person till rätt uppdrag

För dig som är arbetsgivare

Arbets & StudieCentralen handlar om att matcha rätt person till rätt uppdrag.

Med bas i Helsingborg arbetar vi mot följande orter: Bjuv, Åstorp, Klippan, Perstorp, Ängelholm, Höganäs, Landskrona och Svalöv

Här finns vi

Med bas i Helsingborg, Malmö, Hässleholm och Kristianstad arbetar vi mot följande orter: Bjuv, Åstorp, Klippan, Perstorp, Ängelholm, Höganäs, Landskrona och Svalöv.